Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěl bych se všem omluvit, že jsem se nezapojoval do diskuze, ale bohužel od včerejšího rána až do dnešního večera jsem se nemohl dostat k internetu. Všem velmi děkuji za korektní diskuzi i shovívavé hodnocení.

0 0
možnosti

Není co více k tomu napsat či dopsat, jen zaslouženou karmu dát.

2 0
možnosti
Foto

Velmi děkuji za poetický příspěvek:-)R^.

0 0
možnosti

Ano - chyba je ve vás a vašich přehnaných nárocích.

:-P:-P:-P

0 3
možnosti
Foto

To máte jako v tom vtipu (on tedy už bohužel přestal být vtipem): Andrej Babiš předstupuje před poslance a říká: "tady na tomto papíru mám opatření, která když se povede prosadit, tak se lidé budou mít dobře." ... "A tady na tom druhém je seznam těch lidí."

5 0
možnosti

Jenom se divím, že někdo nedal podnět na ČAK na její vyloučení za pomluvu ústavních soudců. Nechcete to někdo zkusit?

Byla by to sranda, kdyby mynystryně byla vyloučena z komory. Mohla by být potom mynystyně?

1 1
možnosti
Foto

Určitě by bylo zajímavé, jak by se s tím ČAK vyrovnala. Myslím ale, že by se vše protahovalo jako vyšetřování kauzy Čapí hnízdo.

0 0
možnosti

Fakt jsem 3 roky nevěděl, kdo je ministr spravedlnosti,,, paní Benešová začala perlit až nyní,,, blíží se volby a je nutno na sebe upozornit... viz podobně neskutečně hloupý poslanec Volný. Jinak pokud jde o toho náměstka policejního ředitele, tak ten je nyní na řádné dovolené, kam byl “uklizen” svým nadřízeným. Přitom zákon jasně stanoví, že podezřelý policista musí být dočasně zproštěn výkonu služby. Taky důkaz papalášství

10 0
možnosti
Foto

I91v84o 17C52i47l19i48c39h

3. 5. 2021 14:32

Není co dodat, karma R^

17 0
možnosti

"Čekej Máňo, čekej." Říkal Miloš celou covidovou éru a najednou se ozvalo "Mařeno už to spusť." No a od té doby probuzená Hradní agentka koná, vypadá to, že Miloš nechce být vlastizrádcem sám.

7 1
možnosti

Pán pracoval 30 let ve státní správě? A tímto se chlubí?

2 5
možnosti

A něco k tématu byste neměl?:-P

7 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik