Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paradoxně jediné v čem měla pravdu, byla ta poznámka o Babišovi, a to ještě si myslela, že je to mimo záznam. Tuhle zemi nepotopí virus, ale závody v rozhazování mezi Babišem a Maláčovou. Kdo z vás ví, kdo z nich dal víc důchodcům, různým státním zaměstnancům a ostatním to aspoň slíbil.

Nejhorší je, vrchní tlustá účetní, která nesedí na státní kase, což by pomohlo, víko by nezvedl nikdo, ale u stolu, kde má otevřenou účetní knihu i státní kasu a nekoordinované výběry jen zapisuje. Babišova SMS je víc jak zákon.

2 0
možnosti

Ano, Maláčová je takový vděčný terč pro každého "pravičáka" na soc.sítích. Chvíli jsem ji poslouchal, ale pak si řekl: Tohle nemám zapotřebí, Hamáček je politická mrtvola a čssd se do sněmovny nedostane, tak proč se zabývat nějakou Maláčovou, Hamáčkem aj.

0 0
možnosti
Foto

Pane Jirko, rozumím Vašemu důvodu, proč jste to po chvíli vypnul (před nějakými 8-10 lety jsem to také dělal). Na druhé straně je přece důležité udělat si vlastní názor a nepřebírat názory jiných, ti se mohou totiž mýlit.

Na rozdíl od Vás nejsem tak úplně přesvědčený, že je Hamáček politická mrtvola, přestože to tak dnes vypadá:-). Stejně tak vypadá, že se ČSSD nedostane do sněmovny, ale během půl roku se však může ještě ledacos stát, např. získají nějakou známou osobnost nebo rozdají předvolební dárečky, což by mohlo ČSSD pomoci získat potřebných 5 %. No a pak už může být (stejně jako teď) tím slabším, ale pro někoho jako hnutí ANO užitečným partnerem. A proto je asi třeba stále sledovat Maláčovou, Hamáčka a podobné politické figury a upozorňovat na jejich nemorální jednání.

A máte také pravdu, že spíše tíhnu k pravicové politice, přestože u nás je to dost jedno, protože tady se spíše dělá jakási středová populistická politika (viz paradoxní spojení ANO a ČSSD + KSČM), při které jsou nejdůležitější sliby.

Díky za diskuzní příspěvek.R^

1 0
možnosti
Foto

Karma. Tak Maláčová je hlavní Hamáčkův spojenec a tak ho musí hájit do posledního dechu a doufám, že celá ČSSD dodýchá po volbách. Opravdu tragická sestava celoživotních nemakačenků vylepšená hloupostí a arogancí...oranžový hnusRv

2 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Zdeňku. Mně ČSSD do jisté doby nevadila, ale pak se začalo až příliš pletichařit a volba Hamáčka byl definitivní zlom (i když ta sebedestrukce ČSSD asi začala už podrazem na Zemana při prezidentské volbě v r.2003). Vaše charakteristika dnešní ČSSD sedí velmi přesně - pro ně je politika především byznys.

Proto musí ČSSD nejprve padnout na úplné dno, aby se měla od čeho odrazit. R^

0 0
možnosti

J21a89n 52R75á30ž

10. 5. 2021 19:57

To byl výkvět zastoupení našich žen v politice. Ty "dámy" dělali vše proto, aby se zesměšnili.;-D

0 0
možnosti
Foto

Také nevím, jestli byl dobrý nápad pozvat pouze ženy:-). Na druhé straně bych to až tak kriticky neviděl. Mně se obě opoziční poslankyně nezdály argumentačně až tak špatné, ale samozřejmě někdo může mít jiný názor.

Jen pozor na shodu podmětu s přísudkem - v ženském rodě se píše -y-, to zesměšnění by pak někdo mohl obrátit proti vám (doufám, že to vezmete jako legraci a neurazíte se. Mně se to taky někdy stane):-).

1 0
možnosti

R^R^ Souhlas

Zde máte klasickou ukázku neinformovaného diváka OVM:

https://josefhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770459 :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za zaslaný odkaz. Naprosto souhlasím s Vaším příspěvkem v diskuzi k článku, protože je fakt poněkud neetické komentoval něco, co neviděl a názor si dělat jen z urážek v diskuzi.

1 0
možnosti
Foto

Neztrácí, nikdy ji neměla.:-)

9 0
možnosti
Foto

To je pravda, ale ona si snad opravdu myslí, že je skvělá..

3 0
možnosti
Foto

Ta paní je jako ministryně tragédie.

6 0
možnosti
Foto

Souhlas, bohužel těch tragédií je tam celá řada...:-)

1 0
možnosti

ČT je pro mě ztráta času a tak jen z vašeho blogu vím...no její slovní tvorbu nebudu komentovat raději, co mě přišlo solid, je právě to,že se zastala svého stranického šéfa. Nemám se socialisty nic k souhlasu, ale té kauze pana Hamáčka skutečně nevěřím, to by nevymyslel nikdo soudný....

0 0
možnosti
Foto

Vždyť to také nikdo soudný nevymyslel.;-D

0 0
možnosti

P64e66t95r 18N74e79d26v62ě59d

10. 5. 2021 15:22

Děvčata si to hezky rozdaly...já už se těším, až budou kritičky na místě Venezuely a někoho dalšího.....to tu bude ráj...

2 2
možnosti

Pane Nedvede, ja zazil posledni reformu ceskeho pravopisu kdyz akademik Zdenek Nejedly ji naridil prizpusobit vladnouci tride ve smyslu pis jak slysis.

Zmenilo se od te doby neco?

Kdybych totiz napsal Děvčata si to hezky rozdaly,

tak by mi to pan ucitel Kreissinger cervene podtrh a jeste k tomu pripsal otaznik.

Protoze se tu s tim ale snad denne setkavam, zmenila se pravidla?

Nezlobte se prosim ze jste se prave vy stal obeti me otazky, ale rad bych konecne mel jasno.

5 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik