Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma od nevoliče ČSSD. R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Velké poděkování od nevoliče ČSSD;-D

3 0
možnosti

Je to tak, souhlas.

6 0
možnosti
Foto

I66v97o 17C38i43l14i60c82h

28. 7. 2021 8:19

Sepsal jste to přesně R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za pochvalu:-)

2 0
možnosti

J. Paroubka nemá smysl očítat. Houževnatě sděluje - "Chcete mne"? Z. Srstkovi to šlo lépe! ČSSD je prapodivným útvarem. Kdo je vlastně její koncový volič? Dělňase dožrali zákazem kouření v krčmě. OSVČ EET. Důchodce si přivlastnil Bureš. Zároveň je oligarcha - "Tátou pracujícího lidu". Oni jej ještě podporují !

Jako červená nit se táhne vztah k páně Zemanovi. Nejsou schopni se jej zbavit. Tedy je Miloš napadá jako červotoč. B. Šmeral, by se nestačil divit! Nikdy nepracující - Maláčová se Stropnickým sledují, co to práce vlastně je? Hamáček šel tak daleko, že přikryl Milošovy vylomeniny s cestou do Kremlu a Sputnik. Snad mu to msto v diplomacii nějaké přinese. ČSSD, bohužel nic ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Houževnatě sděluje:-). Krátká přesná glosa. Fakt je ten, že když vidím Maláčovou, je mi opravdu nedobře. Asi bych raději vyhynul než tohle.

5 0
možnosti
Foto

Karma, dobře shrnuto R^

Já jsem vždy byla zastánkyní toho, že v politice by měla existovat nějaká levicová demokratická strana. I když si to stále myslím, vůbec mi nebude vadit, když sebedestrukce ČSSD přinese kýžené ovoce a ona skončí mimo dění.

8 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
Foto

Naprosto přesně, především to suverénní Zemana a Klause.

1 0
možnosti

ČSSD může vstát z popela jedině v případě, že se zcela zbaví Hradní kliky, která momentálně drží otěže a táhne je ke dnu. Po tom co Hamáček chtěl, na příkaz Hradu, zaprodat Česko Rusku, nemá tento zrádce nárok pobývat uvnitř našich hranic.

8 1
možnosti
Foto

Paroubka už jsem přestal číst dávno, naprosto postrádá smysl pro realitu. Viděl by se v čele kandidátky pro ústecký kraj. To, co Hamáček předvádí je daleko za hranicemi zdravého rozumu, ale zvolili si ho za předsedu znovu. Velký podíl na tom má Hašek. Bláznovství umírající strany, která si myslí, že najde elixír mládí. Už si ani nepředstavuji tu schizofrenní atmosféru, která tam musí panovat. Váš článek je skvěle napsaný, klidný a saturovaný komentář, bez emocí, s nadhledem i rozhledem. Zasloužená karmaR^

10 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik