Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Máte pravdu , ryba smrdí od hlavy.

2 0
možnosti
Foto

Lipavský by si zasloužil respekt, kdyby podpořil mírová jednání v současném konfliktu, ale je to jenom válečný štváč.

7 2
možnosti
ZD

Vypadá tak, souhlasím. Vidím jej jako "užitečného posunovatele" cizích názorů. Na representanta naší zahraniční politiky.

2 1
možnosti
PK

Pracovní poměr státních zaměstnanců nyní reguluje Zákon o státní službě a důvody k ukončení pracovního poměru jsou exaktně v něm vyjmenovány a to také z důvodu, aby si při změně politické reprezentace nemohl vyměnit celý ansámbl, včetně zkušených úředníků, Měnit zaměstnance dle kritéria jaké má ten, který politickou prioritu je skutečně přínosný postup pro tolik demokracii.

Nevím co podle vás na MZ smrdí, to víte vy, když o tom tak zasvěceně píšete. Když už něco podrobujete kritice, začal bych od hlavy, Myslím, že MZ by měl vzdělaný a ve vztazích velmi kultivovaný a empatický člověk což se o vyjádření toho stávajícího říci nedá. Pro mě osobně jsou absolutně nepochopitelné jeho výroky a konání ve vztahu k jediné demokracii na Blízkém východě.

BTW, obviňovat veřejně jakéhokoliv politika že může za smrt tisíců lidí při boji s naprosto neznámým virem to je skutečně mistrovské dílo, možná jste měl použít název genocida a nebo jste měl místo tohoto blogu dát státnímu zastupitelství podklady pro jeho stihání. Předchozí ani tuto reprezentaci jsem nevolil, ale to bych si určitě nedovolil.Rv

7 0
možnosti
ZD

Souhlas. Aktuální ministr není personou určující s vládou naše zahraniční směrování. Zdá se být spíše pošťákem a posouvačem cizích názorů. Na takový post nutno volit jedině lidi typu pana Lipavského.

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik