Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J84i48r14i 72C67i58z

13. 1. 2023 13:21

Ted jsem si precetl vase zakernosti a podrazactvi. Vy, ktery by slouzil s usmevem jakemukoliv rezimu posilate sve odpurce k doktorovi? Tam bych poslal ja vas a asi by se vam to nelibilo. Pan Spata napsal svuj nazor a ja podporil pana Spatu. S vami bych se nikdy nebavil, protoze nechci mluvit s prislusnikem Narodni fronty, Rudym gardistou, soudcem z lidu a podobnou verbezi, i kdyz si ted rikaji "demokrati". Pod pracovnikem statni spravy se da zakryt cokoliv, treba take prislusnik VB. Me je uplne jedno, co jste delal drive, ale manyry jste si osvojil typicky bolsevicke stejne jako par dalsich clenu a tajemniku z NF zde na diskusi. Mel byste se naucit respektovat jine nazory a neposilat zbabele od klavesnice ty, kdo s vami nesouhlasi, k doktorovi. Bezte nekde do hospody a zacnete tam vykrikovat, ze nevolite pana Babise protoze je podle vaseho videni sveta zlodej. V prazske kavarne prevlecenych bolseviku nebo u milionu prdu vam mozna zatleskaji, jakmile prijdete s takovymi nazory do hospody, kde hoste plati 4x-5x vice za energie, tak z ni vyletite a na prvni pomoci vas nepoznaji podle obcanky. Myslim, ze by to byla spravedliva odmena pro prevleceneho bolsevika.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D

Pane Ciz, zacházíte hodně daleko s těmi urážkami a těmi svými šílenými dedukcemi o mé osobě jste alespoň pobavil. Škoda jen, že jste naprosto neschopný dát dohromady jeden faktický protiargument a reagujete jen nadávkami.

Ale jinak děkuji, že jste mě zařadil do "pražské kavárny" (upřímně jsem za to rád, protože mezi inteligentními lidmi se cítím opravdu lépe než mezi neschopnými zoufalci) a nikoliv do "pražské hospody", kde jsou argumentem facky a kam evidentně patříte Vy.

0 0
možnosti
Foto

I29v91o 70C90i87l29i78c65h

12. 1. 2023 9:25

Výborně sepsáno R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Skoro rok se mi do psaní blogů nechtělo, protože jsem měl pocit, že to nemá cenu. Fanclub AB nepřesvědčí žádné argumenty a fakta, i kdyby byla neprůstřelná. Andrej totiž dovedl jakoukoliv diskuzi o jeho přešlapech na úroveň, že není třeba věcně argumentovat, stačí jen tvrdit "že se všichni snaží dostat Babiše z politiky, protože je pracovitý, čestný a jde mu o obyčejné lidi".

2 0
možnosti
Foto

Pokud někdo pléduje za Babiše a chválí jeho činnost, tak je buď neuvěřitelně naivní a nechápavý nebo neskutečně a bezostyšně lže.

Jiná možnost neexistuje.

8 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Bohužel, fanatici a bezcharakterní hlupáci ho budou volit!

:-)

3 1
možnosti
Foto

Bohužel máte pravdu, pro mnohé z nich je morálka sprosté slovo. Děkuji za přečtení.:-)

4 1
možnosti

Já to mám jednodušší než vy.

Jediný z kandidátů slíbil, že když bude zvolen, odvolá Fialu a jeho vládu.

Protože si přeji totéž, nemám na vybranou - musím ho volit.

1 4
možnosti
Foto

Samozřejmě je třeba respektovat Vaše rozhodnutí.

Jenom bych upozornil, zda je tento předvolební slib opravdu v kompetenci a silách prezidenta republiky. Navíc pokud by se o to i případně pokusil, tak by naopak Ústavní soud mohl na základě ústavní žaloby Senátu rozhodnout o odvolání prezidenta republiky z důvodu protiústavnosti takového kroku.

4 0
možnosti

J58a41n 10K13a59r22a33s24e42k

11. 1. 2023 19:58

Vas blog hodnotim velmi pozitivne a timto za nej dekuji. Rad bych ovsem neco dodal.

Predem tedy mohu prozradit, ze Babise volit nebudu, protoze se na celou situaci divam z velke dalky. Pod tihou zkusenosti odjinud nez z ceske kotliny vidim veci automaticky jinak i kdyz zcela jiste ne lepe.

O co mi tedy jde.

Ja bych Babise nevolil ne proto, ze byl komunista a udavac a a ze je patrne 'sikovny' zlodej.

To nejdulezitejsi je, ze je to multimiliardar. Ja vim, ze to v Cechach lidem nejak nevadi (kdyz ma stabilne 30% volicu) , ale jsou zeme, kde to vidi jinak. Pamatuji si, ze nekdy v 80. letech se ministrem post a komunikaci stal politik, ktery pochazel z rodiny, ktera vlastnila znamou znacku na baterie. Firma(y) byla nasany na jeho zenu. Kdyz ho jmenovali, tak s tim nekdo prisel, ze kdyz bude velet poste a ta bude nakupovat baterie, tak jak je zajisteno, ze nebude protlacovat tu vlastni firmu. Tenkrat se reklo, ze je to napsane na manzelku. A samozrejme ze bylo nekolik skandalu, kdy doslo k manipulacim - napr. jedna z tech provozoven vyhazovala oloveny odpad bez povoleni a ministra pak nazyvali - oloveny ministr. Nejak to ustal.

Jako ministr byl zodpovedny za rozsirovani telekomunikaci, a protoze mel napojeni na firmy obchodujici s medi, tak prosadil natahat medene kabely misto optickych. Nemecko tim poslal 20 let zpatky. Nakonec se podarilo ho z vlady vystrnadit.

To vsechno ukazuje, jak je to nebezpecne, kdyz jsou takovi lide v rozhodujicich funkcich. Milliardar nema v politice co delat, i kdyby byl zlatej.

3 0
možnosti
Foto

Velmi děkuji za příspěvek a Váš názor na miliardáře v politice.

Dost lidí ale bohužel uvěřilo (a věří), že když je nějaký člověk bohatý, tak už nepotřebuje krást. Proto uspěl A. Babiš s myšlenkou založit protikorupční hnutí ANO 2011 (navíc to bylo v době, kdy důvěra obyčejných lidí v politiku byla hodně otřesena).

Osobně si nejsem jistý, co je na působení miliardářů v politice horší - jestli to, kam klesá morálka nebo jaké působí ekonomické škody.

3 0
možnosti

Za mne jsou nejlepší diskutují k článku pan Ciz následovaný panem Baštou, pardon, panem Špátou.

Diskuzi pozvedli na nejhorší úroveň.

8 1
možnosti

Taky za to urputně bojují ;-)R^

1 1
možnosti

Omlouvám se panu Chválnemu,

že použiji jeho diskuzi k odpovědi na některé příspěvky.

Nemám rád urážky, nebo hloupé příspěvky a proto neotvírám diskuze. Pokud má někdo zásadně jiný názor, může stejně jako kolega Chválny napsat vlastní článek dle svého názoru. Takového přístupu si vážím.

3 5
možnosti

Nejhorší provinění na blogu je dlouhodobé nepřipouštěni diskuze a naprosté opovržení si zaslouží ten, který leze do jiných diskuzí a u sebe diskuzi zakazuje.

11 1
možnosti

Mluvíte mi z duše.

10 1
možnosti
Foto

Děkuji za komentář, který potěšil :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení a pochvalu.

Snažím se sice dát do textu co nejvíce relevantních odkazů a vysvětlovat své názory, ale jak říká Smoljak v Jáchymovi "Je to marné, je to marné .... jeto marné". Někteří prostě odmítají otevřít oči. ..

3 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik