Foto

Mně dojímá ta rozhořčení jeho kamarily,. že to byl přeci "osobní a soukromý" mail.

To, že to ten jejich hlavní popleta poslal někomu, komu neměl /tedy svým způsobem internetový neandrtálec/ tolik nevadí. Kolik "nesprávných mailů" bylo posláno z jeho úřadu, kdy byl premirérem nebo ministrem kasy, se už nedozvíme. Druhým bodem je to, že své staré atavismy agenta StB prostě nezapře a jde o jeho zvyklý postup (pamatuje ještě někdo, jak byly pouštěny veřejně do éteru jeho slova o shánění kompra od novináře Přibila? Je to stále stejné, každý má u něj onu složku.

A za třetí. Vulgární až běda, nejen v mailu, ale i v běžném životě, což vím od poslance ANO, který tam statoval 4 roky v prvním volebním období A.B.

Suma sumárum. Primitiv, hulvát a zákeřný jedinec.

Howgh.

Foto

Naprostý souhlas.

Bohužel vulgarity jsou dnes téměř standardem i v poslanecké sněmovně, a tak si tam naše "elita" musí absurdně schvalovat kodex slušného chování !!

No a těch ekvivalentů by bylo moc - sociopat, manipulátor, demagog, soudně usvědčený lhář, egoista,.......

JN

J16a97n 32N48o66v62á24k

13. 3. 2024 16:31

No vidíte a vašeho kpolegu blogera pana Nožičku více rozčílilo, že pan lipavský nazval Babiše bezpečnostním rizikem.

JK

J14i38ř24í 35K19o74z75á90k

13. 3. 2024 16:48

Babišovým voličům je morální profil jejich vůdce u zadele....Bohužel.

Foto

Ahoj Ivane, vidím, že jsi nevydržel :-))))). Já si namátkově vzpomínám na ten otřes kolem Petry Buzkové. Nedělám si iluze, že jsou na tom jiní výrazně jinak, ale pokud to takto vyšlo najevo, pak je otřesné, že se to mlží, nikdo neodstupuje a ještě se viní ten, kdo to zveřejnil. A těch 40 %, plus 10 % SPD a dalších 5 % u jiných obskurních stran? Co na to říct? Stačí jen tady těch několik exotů, kteří využijí svojí bezpáteřnost k tomu, aby jakýmkoli způsobem odvedli pozornost od něčeho tak nepřijatelného, jako vyšlo najevo. Nevadí, že má vytrvale metody politruka, my ho budeme dál volit, hlavně když nám naplní natažené ruce. Tobě pochopitelně karma.

Foto

Ahoj Jaroslave, díky za příznivé hodnocení.

K napsání mě opravdu vyprovokovalo to, jak se všichni tvářili jako kdyby to shánění kompra bylo u A.Babiše něco úplně nového a překvapivého.

A ten druhý impuls bylo to, o čem sám píšeš, kdy Babišova úderka (A.Schillerová + K.Havlíček) místo aby se za svého šéfa styděla, volá perverzně po pranýřování toho, kdo to zveřejnil.

Do voleb sice objeví ještě desítky dalších kauz a přešlapů A.Babiše, ale těžko si představit, co by přebilo shánění kompra na manželky či děti svých oponentů...

LS

Babišky a babišáci tlumočníkovi kohoutů odpustí všechno

Foto

Ano, Andrej Babiš je pro Českou republiku opravdu bezpečnostní hrozbou. Vždyť ten chlap ani neumí posílat maily. Představme si, že by byl v nějaké významné státní funkci, napsal by mail třeba prezidentu Macronovi a omylem ho zasla prezidentu Putinovi.

Foto

J17a16n 91S70v51a12t47e52k

13. 3. 2024 20:20

Vzkaz Nožičkovi (když už nechce pod svým blogem otevřít diskuzi):

Škoda, že vám nejde dát "antikarma" - byl byste rekordman...

JV

To by ovšem obnášelo dvojnásobné úsilí. Na jedné straně přilévat a na straně druhé pak pumpovat.

VB

Daleko horší než vyjadřování a snaha sehnat kompro je to prohlásil, když se z toho chtěl vykroutit:

Babišovo vyjádření...."chtěl jsem mu .....položit otázku, jestli by poslal své děti do války. Já totiž ne".

Babiš vlastně řekl, že by se jeho rodina nechtěla podílet na obraně Česka. Máme zde dalšího Peskova, jehož dětičky tatínek ukryje před mobilizací.

Ta věta je klíčová a musí se zařadit do archivu vedle odmítnutí pomoci Polsku.

Foto

Pane Baráku, máte samozřejmě pravdu.

On by se při analýze obsahu té SMS dal z toho určitě udělat další blog. Mě ale víc než šílený obsah spíše vytočila ta špinavá metoda zatáhnout do toho rodinné příslušníky, kteří s tím nemají nic společného.

Kromě toho, co zmiňujete, třeba by se dalo připomenout, jak chce "upravovat" fakta o evakuaci českých občanů, aby pak mohl napadnout ministra Lipavského. Je to špína, ale ok, je to koneckonců politika. Navíc jestli si dobře vzpomínám, tak tehdy Babiš napadal vládu, že nic nedělá, a vůbec nevěděl, že v té době už byla ve vládním speciálu na cestě do Prahy první skupina evakuovaných Čechů. Problém ale je, že jeho příznivcům jsou jeho lži jedno, pro ně je Mesiášem, ať udělá jakýkoliv "přešlap".

Děkuji za přečtení blogu.

PN

Chi, chi. To je tak dojemné čtení. Je tedy divné, že v něm není zmínka třeba o Kolářovi, ale to vůbec nevadí.

Líbí se mi ta posedlost "komprem" . Ono jde vytáhnout na naší vládní garnituru nějaké " kompro"?

Když moudře a demokraticky vytáhla paní Pekarová "kompro" na Babiše, že chtěl v roce 2009 Euro, tak si to určitě dohledala sama, že? Ale to bylo to správné kompro, proto se to nekritizovalo...

Foto

Je rozdíl shromažďovat kompro typu, co onen politik řekl, či udělal a sbírat kompro na jeho rodinu.

Ale to je asi mimo chápání oveček pana Babiše.

  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik