Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Babišovi se podařilo nadrogovat třetinu národa pomocí hrdinných gest, bytí v prsa "úspěšného" podnikatele a nesplnitelných, zato jednoduchých a krásných slibů. V konjunktuře se dařilo vše okecat, silnice, dálnice i byty, nic z toho se nestavělo, ale co důchody i mzda rostla, tak co. Nikdo si nevšímal, že se rozkrádají všechny rezervy na horší časy, že stát žije ze dne na den jak bezdomovec, co přišlo, hned se rozdalo a to i peníze z EU.

A najednou do toho vpadla pandemie, výsledek vidíme teď. Z nádherně reklamou vykreslených lidiček realita smývá pozlátko a objevují se dost ohavné kreatury, lhaní, podvody, okrádání je ve vládě normou. Navíc se i ve sněmovně začalo mluvit neuvěřitelně sprostě, na neveřejném jednání to propuklo naplno.

Jestli tohle nevyprášíme co nejdříve, tak je s touto zemí amen. Požaduji návrat morálky a důstojnosti do sněmovny, do politiky a zejména na Hrad.

9 1
možnosti
Foto

Děkuji za shovívavé hodnocení. Vaše fotka s kávičkou mě donutila vstát a jít zapnout kávovar;-).

3 0
možnosti
Foto

I52v83o 31C79i63l97i81c86h

17. 5. 2021 8:49

Plný souhlas a karma R^

3 0
možnosti
Foto

Karma. Opravdu Absurdistán. Premiér, který je sám ve střetu zájmů řeší mimistra, který má stejný problém.:-) Motivaci Arenbergera celkem nechápu. Muselo mu být přece jasné ,že jako ministr bude pod drobnohledem a novináři budou hledat. Kdyby nechtěl dělat politickou kariéru v potápějícím se ANO, mohl dál v klidu a tichosti provozovat své pochybné kšefty...

8 0
možnosti
Foto

Díky. Já myslím, že jejich motivaci by měl vysvětlit spíš nějaký psycholog či psychiatr, protože to bude spojeno s chorobnou touhou po moci.

Oni sice mají možnost si cokoliv koupit, ale zřejmě jim chybí ta možnost exhibovat před kamerami a stoupat v mocenském žebříčku - přeci jen je ministr víc než ředitel nemocnice:-).

9 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik