Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

u nás byl problém jednoduchý - ostatně je to vidět i ve zdejších diskuzích, když to navrhl Babiš - tak na just budeme kontra at to stojí co to stojí .... a to v Rakousku nebylo...

8 4
možnosti
LH

děkuji mínusářům za potvrzení;-D

1 2
možnosti
AM

Pane autore, můžete mi sdělit proč tvoříte už asi čtvrtý blog na stejné téma během 2 dní ?

Po prohlédnutí diskusí pod těmito blogy lehce zjistíte, že přispěvovatelé jsou "pevní na svých pozicích". Potřebujete se zviditelnit, toužíte po pochvale a karmě od lidí vašeho smýšlení, chcete přesvědčit a získat nějakého váhavého voliče pro opozičního kočkopsa ?

3 6
možnosti
RK

A můžeš nám sdělit, proč sem tedy pořád lezeš?8-o

4 8
možnosti
Foto

Kolik osob zemřelo na covid u kolika osob byl covid přidruženou nemocí se neví. Teprve v současné době se to bude zjišťovat a bude to trvat rok. Ne každý lékař při určování smrti používal správnou metodiku.

5 1
možnosti
RK

No konečně je to venku. Upravíme metodiku, sjednotíme a budeme zase best in covid. ;-D

1 3
možnosti
RK

Co se tady člověk od koblih nedozví? Rakušáci mají lepší antibiotika. Češi umírali, protože jsou tlustí víc než Rakušáci a protože opozice..... Kdyby tahle snaha umýt vůdci krev z jeho zlodějských a mafiánských rukou nebyla k pláči, tak by se nad těmi hloupostmi jeden i zasmál.

3 6
možnosti
AN

A67l93e29š 87N95o77v46á73k

10. 8. 2021 8:58

vy se tu nic dozvědět nechcete...:-)

5 3
možnosti
AN

A28l63e67š 46N68o68v59á54k

10. 8. 2021 8:17

už někdo ochutnal ten pirátský jahodový sorbet? Babišova zmrzlina lidem zjevně chutnala...:-)

1 2
možnosti
PN

Je zajímavé, že to pietní místo vytvořené Chvilkaři se sbíhá přesně ke stánku se zmrzlinou. To určitě " nebude" mít nic společného s politikou. To je jistě jen náhoda. A určitě je náhoda i vyjadřování opozičních politiků o tom jak si Babiš nechutně vykračuje po pietním místě a pod.

Rakušané měli 660 tisíc nakažených? Jak to dokázali? Měli jiný virus? Nebo dodržovali vládní opatření a doporučení lépe než my? Proto si mohli dovolit relativně mírnější opatření? Mají tam takovou "spolupracující" opozici jako my? Taková " nestranná" veřejnoprávní média jako my? Nebo spíš pochopili, že šlo o Rakousko a ne o to dostat politické body soustavným kritizováním a zpochybňováním úplně všeho?

11 2
možnosti
RK

Milý nechytrý Petříku s pamětí akvarijní rybky, jistě si vzpomeneš na některé návrhy opozice, které v době pandemie sněmovna přijala, nebo si je přivlastnil Babiš. Rozhodně si taky vzpomeneš na to, jak Babiš ve sněmovně kvičel na opozici, ať nestraší druhou vlnou.... viď že si vzpomeneš?

5 7
možnosti
Foto

Karma. V blogu jste psal o morálce. Je dost smutné jak mnoho lidí se dá zmasírovat PR Babiše a už jim vůbec nevadí co vše se kolem covidu u nás dělo a jak tragický výsledek měla práce vlády a především Babiše,který chaoticky zasahoval do všeho. Hlavně si nepokazit mediální obraz. Stamiliardové zadlužení,desetitisíce mrtvých a začínající inface jako by už nikoho nezajímalo....

8 5
možnosti
ZZ

Nejtragičtější ze všeho byl ale odpor proti jakýmkoliv protiepidemiologickým opatřením celé naší protibabišovské opozice - a jejich voličů.

;-(;-(;-(

0 7
možnosti
AN

A23l45e89š 28N30o73v21á96k

10. 8. 2021 8:01

když srovnáváte počet obětí s Rakouskem, srovnejte taky počet lidí s nadváhou v obou státech...

2 2
možnosti
HH

Hlavně by se měl srovnávat premiér...

3 1
možnosti
RK

KarmaR^. Těch minel a úletů české vlády by se dalo vypsat daleko víc. Nejen od zalígrovaných dětí doma až po nezákonná rozhodnutí. Stačilo se podívat přes hranice do Rakous. Děti za určitých podmínek ve školách, vleky jezdily, lidé byli na čerstvém vzduchu, u nás otevřené květinky, aby pan vůdce nepřišel k újmě, Unihobby kamaráda Šimáněho, brutální rozklad veřejných financí, kdy ze zprávy NKÚ je zřejmé, že s kovidem souvisí sotva půlka. Jenže tohle je pro koblihy něco abstraktního. Neuchopitelného a jejich jednoduché myšlení to prostě není schopné pobrat. Pro složitost to odsunou napíšou, opozice by byla horší. Tím jsou všechny problémy ČR vyřešeny a jdeme volit zase toho neschopného a všehoschopného chaotika, který už selhal tolikrát.

9 4
možnosti
OU
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik