Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Já myslím, že Schillerová je zbytečně při zdi. Klidně mohla připočítat i 9 000 000 nenakažených:-). To Babiš je jiný kabrňák, ten vyléčil i mrtvé.;-D

Je to primitivní taktika, kterou jim ordinuje Prchal, ale on ví, že na jejich voliče to stačí.

Karma R^

12 5
možnosti
Foto

Moc děkuji a přeji hezký den :-)

0 0
možnosti
PK

Nikoliv, je to především snaha MCH se opět zviditelnit...

5 7
možnosti
Foto

samozřejmě souhlasím, že se MCH chce zviditelnit. To by přece dělal každý podobný subjekt..

0 0
možnosti

O tom, že MCH byla a je propojena s opozičními stranami

není pochyb, což potvrzují ideologické požadavky a nakonec i otevřená spolupráce. Hra na nezávislost dlouho netrvala. MCH tuto spolupráci potvrzuje i nadále.

Proč byla v našich nemocnicích mnohem vyšší smrtnost, než byla v rakouských nemocnicích je potřebné vyhodnotit. Pravděpodobně doporučený léčebný postup v našich nemocnicích nebyl optimální. Zatím lze pouze předpokládat, že kombinace antivirotik s osvědčenými antibiotiky vyráběnými v Rakousku, měla lepší výsledky, než naše nahrazování antibiotik kortikoidy ve jménu ochrany světa před ztrátou účinnosti antibiotik, který stejně nemůžeme podstatně ovlivnit. Za tyto důsledky rozhodně nemůže Babiš, ale různé postupy léčby, které je potřeba porovnat a vyhodnotit i když můj názor nemusí být tím rozhodujícím.

Neschopnost policie zasáhnout proti narušovatelům politických mitinků a akcí, včetně házení vajíček se datuje od mítinků premiéra Paroubka. Pokud někdo mítink narušuje je to přestupek, ale pokud hází předměty, je to ohrožení zdraví a tedy trestný čin a podle toho by se měla policie postupovat, aby se lidé nebáli na politické mítinky chodit.

5 4
možnosti
RK

Za vyšší smrtnost mohou zejména počty nakažených. Svádět to na doktory, že mají špatné postupy, chce opravdu kachní žaludek. Ale co neudělat pro obranu vůdce, že?

3 3
možnosti
Foto

I53v31o 12C85i68l56i80c38h

10. 8. 2021 2:45

Dobře napsáno, karma R^

6 1
možnosti
JD

J19a70n 27D69o42u42š17e35k

10. 8. 2021 1:15

"Lze zpochybnit i to, že akce byla součástí politického boje, protože MCH není politickou stranou a není s opozicí provázán." Tak tohle mi smrdí na hony. Jednoduše tomu neuvěřím. Jistě že jde o politický boj. Opravdu si někdo myslí, že jde o ztracené životy?

8 1
možnosti
Foto

Rozumím Vám a děkuji za poznámku.

Sám jsem trochu na pochybách, jak to vyjádřit. Samozřejmě to byla akce, která byla zaměřena proti Andreji Babišovi, ale neměla primárně politický cíl, protože MCH jako nepolitický subjekt z toho nemá žádný politický kapitál. Navíc žádná opoziční strana s MCH nespolupracuje. Pokud si vzpomínáte na Letnou, tak tam dokonce MCH vyzýval opozici, aby se spojila v zájmu porážky A.Babiše.

Osobně mám MCH za jakési občanské uskupení, které chce nápravu věcí veřejných, a protože nechce vládnout, tak se v politice chová trochu jako neřízená střela.

MCH se těmi kříži úspěšně zviditelnil na Staroměstském náměstí letos v dubnu, tak možná naivně věřím, že zopakoval úspěšnou taktiku a hlavním cílem bylo (a asi bude i na dalších akcích MCH) připomínat A. Babišovi, že na ty mrtvé společnost nezapomíná....

Ještě k politickému boji - vnímám to spíše z pohledu toho, že vyjadřuji-li jako občan nějaký politický názor, tak to neznamená, že jsem politik. Máte ale pravdu i Vy, protože každou akci i nepolitických subjektů lze politicky zneužít či využít.

Asi Vás tím nepřesvědčím, ale tak to vnímám já (přiznávám ale, že MCH příliš detailně nesleduji).

4 3
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik