Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DOL byl nápad A. Bati. Napíšete že byl blbcem?

1 0
možnosti

Je rozdíl mezi dobou Jana Antonína Bati a současností. V té době smysl měl, nyní už ho nemá. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Slámo, kdyby to byla pravda, tak nepochybuji, že by Miloš Zeman svolal megatiskovku a že by o tom psaly všechny periodika. Zprávy na Neviditelném psu asi není ten nejdůvěryhodnější zdroj. Přesto děkuji za přečtení i odkaz.R^

0 2
možnosti

Je příšerné, že Miloš Zeman se hlásil k přátelství se zločinci a mafiány. Jedním z nich je i ruský oligarcha Vladimír Jakunin, na jehož akce na Rhodos Zeman dojížděl. Přitom podle svědectví Alexeje Navalného má Jakunin na svědomí masivní korupce a podvody, protože jinak by se ke svému miliardovému majetku dostat nemohl. Rv

5 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. Nemyslím ale, že by to dělal cílevědomě. Spíše mám dojem, že je M. Zeman zcela naivní při kontaktech s různými oligarchy a má pocit, že on sám je výjimečný a tak prostě patří mezi vyvolené.

Jeho naivitu potvrzuje koneckonců i jeho důvěra Rusku či Číně. Pro takové velmoci není prezident malinkého státečku (v porovnání s jejich státy) rovnocenným partnerem, pokud za ním nestojí světový respekt jako v případě V.Havla.

0 1
možnosti

Ona i ta ostuda při jeho poslední návštěvě Slovenska by v případě jiných osobností byla nehorázná, ale u Miloše to už tak nějak zapadnulo a ani to nikoho nevzrušuje. Hlavně, že už je od něj a té jeho party pokoj. Co teď začne vyplouvat, bude ještě zajímavé.

18 3
možnosti
Foto

Naprostý souhlas R^. Těch jeho přešlapů ale bylo tolik, že bych místo blogu musel napsat knihu - třeba "Jak jsem se mýlil v Miloši Zemanovi" :-)

0 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 4
možnosti
Foto

Velmi děkuji za shovívavé hodnocení:-)

0 0
možnosti

Ovšem měl pravdu o veliké části "omezených spoluobčanů" Jinak by nebylo možné dostat tolik hlasů pro tuto osobu M.Z.. A to 10 let !!

14 5
možnosti

Již v roce 2013 se dostal do úřadu lží...to byla taková hrůza, že si říkám, zdá prezidenta potřebujeme...Rv

10 7
možnosti
Foto

Souhlas. Paradoxně nejlépe lze hodnotit výkon jeho funkce v době, kdy jsme o něm neslyšeli.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuji, paní Marie. Omlouvám se za pozdní reakci, ale ráno jsem ještě stihl reagovat na Jaroslava, a pak už jsem byl celý den na cestách mimo internet.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý výčet, Ivane. Zajímalo by mě, kolik ještě zůstalo lidí ve společnosti, kteří by ho nadále byli schopni adorovat. Pochopitelně karmaR^

14 3
možnosti
Foto

Děkuji, Jaroslave. Protože společnost se skládá s jedinců různě rozumově nadaných, ale i různého vkusu, pak jistě existují i ti, který obdivují hulvátství a křupanství M.Z. Optimisticky věřím, že jich moc není...:-)

7 3
možnosti

Kombinace Milošovy osobnosti a Přímé volby? Nejhorší koncentrát k pokropení lidu. Pohlazení ega jedincova k opanování území. Doslova privátní kořist zúčastněných. Vše podpořeno historickou výší, navýšeného rozpočtu ! Karneval, rej masek může začít. Stalo se ...

Miloš, jako šéf. Gangsterské bandy ze San Boniga. Podřízení vedení ideou - "Dej sem ten sek - jak jsem rek". Kam se hrabe michiganská banda? Kdysi vedená mladou Kate Draixovou? Co se natrápila s vynalézavými převleky? Zcela zbytečné. Stačilo velebit a věrně sloužit. I výslužka, by se Ivě Janžurové dostala. Šéf byl spravedlivý, Za své věrné bojovat až do posledního dne. Vedle Baláka, osvobodil i další klan. Firmu z kauzy Lány. Co sdělit? "DRAHÝ pane prezidente, 2 pontifikáty stačí, drahoušku" Vážně, zadarmo drahý. Vykradený sklad chlastu v Lánech. Zřejmě nejlepší symbol uplynulých let - Tato země ječ naše" - Tedy i spižírna ... :-)

13 3
možnosti
Foto

Mám rád Vaše vtipné a výstižné komentáře.R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik